Laatste Nieuws

Opnames Soof 2 in volle gang en meer bekend

Soof de Serie Een Nieuw Begin Videoland

Videoland koos ervoor om na het succes van Soof de film ook een serie te maken. Het eerste seizoen werd goed ontvangen en het is dan ook niet heel verrassend dat er een tweede seizoen komt. Inmiddels blijken de opnames voor dat tweede seizoen al in volle gang te zijn en wordt die nog dit jaar op Videoland verwacht. De streamingdienst liet weten dat Soof 2 eind dit jaar verschijnt.

Alles over Soof seizoen 2

Soof krijgt een tweede seizoen. Inde serie zien we hoe Kasper (Fedja van Huêt) en Soof (Lies Visschedijk) er alles aan gaan doen om elkaar los te laten. Dat blijkt echter nog niet zo eenvoudig te zijn. Toch helpt het voor de twee dat Kasper een nieuw leven heeft gevonden met Josine en een pasgeboren baby en dat Soof zich met Jim kan richten op haar eigen tv-kookprogramma.

Het tweede seizoen zal in ieder geval een nieuw gezicht met zich meebrengen. Robert de Hoog blijkt één van de nieuwe castleden te zijn. Hij kruipt in de rol van Victor, regisseur en een vriend van Jim. Hieronder alvast wat beelden van RTL Boulevard, dat hoogstpersoonlijk een bezoek bracht aan de set van Soof.