Laatste Nieuws

Ook acteur Mocro Maffia gaat uit van seizoen 2

Robert de Hoog Mocro Maffia Tatta

Nu het eerste seizoen van Mocro Maffia is uitgegroeid tot een succes bij Videoland, is het de grote vraag of er ook een tweede seizoen komt van de serie. Robert de Hoog, de acteur die voor Mocro Maffia in de huid kruipt van Tatta, heeft het idee dat een tweede seizoen niet uit kan blijven. Ook is duidelijk geworden dat Mocro Maffia niet op tv zal worden uitgezonden.

Mocro Maffia seizoen 2


Op social media vragen fans zich massaal af of er ook een tweede seizoen komt. Robert de Hoog heeft vertrouwen. “Het lijkt me heel sterk dat dat er niet zou komen”, gaf hij aan in een interview met het Algemeen Dagblad. “Na de lovende kritieken is het voor ons een enorme uitdaging om te zorgen dat het nog toffer wordt. Videoland moet de beslissing nemen, maar ik denk dat dat niet lang meer zal duren.”

Het lijkt dan ook een kwestie van tijd te zien totdat Mocro Maffia wordt vernieuwd voor zijn tweede seizoen. Ook Giancarlo Sánchez, één van de makers van de serie, sprak zich onlangs uit over een tweede seizoen. Hij hield echter wel nog een slag om de arm. “We gaan pas dingen beslissen als het goed bekeken wordt”, vertelde hij toen. Duidelijk is al dat de seizoensfinale van seizoen 1 genoeg vragen overliet voor een vervolg.