Laatste Nieuws

Nieuwe Tijden vanaf vrijdag op Videoland

Nieuwe Tijden Videoland

Nieuwe Tijden Videoland

Nieuwe Tijden wordt de soapserie van Videoland. De spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden zal de zomerstop van 2016 gaan vullen. In totaal worden er van het eerste seizoen liefst 75 afleveringen gemaakt. De eerste veertig zijn ook te zien op RTL4, daarna kun je Nieuwe Tijden alleen kijken op Videoland.

Jonge set voor nieuwe soap

De streamingdienst heeft hiermee na Zwarte Tulp de tweede eigen serie. De hoofdrolspelers zijn bekend, want dit zijn Vajèn van den Bosch, Holly Mae Brood, Ferry Doedens, Tim Douwsma, Soy Kroon, Cecilia Adoree, Wouter Zweers, Lisa Bor en Olaf Ait Tami. Daarmee komt er dus een hele jonge set, waarbij de makers van Nieuwe Tijden zich dus ook lijken te richten op de jonge en veelal online actieve doelgroep.

Iedere week vijf keer Nieuwe Tijden

Iedere vrijdag verschijnen er vijf afleveringen in één keer, dus je kunt het hele weekend gelijk bingeviewen. De eerste vijf afleveringen verschijnen op vrijdag 1 juli, vervolgens zijn de episodes pas vanaf maandag 4 juli te zien op RTL4. Om ons alvast in de stemming te brengen heeft Ferry Doedens de afgelopen weken heel wat castleden geïnterviewd. Check hieronder de filmpjes!