Laatste Nieuws

Nieuwe Tijden krijgt derde seizoen op Videoland

Nieuwe Tijden Videoland

Videoland heeft goed nieuws voor de kijkers van Nieuwe Tijden. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat de serie voorzien gaat worden van een derde seizoen. Veel informatie wilde Videoland nog niet naar buiten brengen over seizoen 3. Maar dat het seizoen er gaat komen, is in ieder geval duidelijk.

Nieuwe Tijden, spin-off GTST

Nieuwe Tijden is sinds de zomer van 2016 één van de series op Videoland. De serie is een spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden en wordt jaarlijks tijdens de zomerstop van GTST uitgezonden op tv. Het eerste seizoen verscheen in de zomer van 2016, waarna in het voorjaar van 2017 het tweede seizoen al verscheen. Daarin zagen we met onder meer Jolijn Henneman als Elin en Joël de Tombe als Mark een aantal nieuwe gezichten. Nu is het wachten wanneer het derde seizoen verschijnt en welke veranderingen in de cast dat seizoen met zich mee gaat brengen.

Seizoen 3 voor Nieuwe Tijden

Over het derde seizoen van Nieuwe Tijden heeft Videoland tot op heden weinig uitspraken gedaan. Wel maakte de streamingdienst bekend dat we het derde seizoen nog dit jaar kunnen vewachten en wel in het najaar van 2017. Het derde seizoen zal, net als de eerste twee seizoenen, beschikken over 75 afleveringen. Vrijdag blijft de vaste dag waarop de afleveringen op Videoland verschijnen.