Laatste Nieuws

Deze nieuwe series en films komen in februari op Videoland

Weg Van Jou Videoland

Het aanbod van Videoland gaat in februari weer uitgebreid worden met een aantal nieuwe films en series. De streamingdienst begon het jaar al met een totaal erg mooie titels in januari en gaat nu verder met onder meer een film die vers uit de bioscoop nu ook online verschijnt. Het gaat om Weg van jou, een romantische komedie die vanaf 20 februari te zien is bij Videoland.

Nieuwe series en films op Videoland

Februari 2018 staat op Videoland garant voor een aantal interessante nieuwe films en series. Zo worden onder meer zeven seizoenen van NCIS: LA toegevoegd op 23 februari. Ook verschijnen de eerste twee seizoenen van Unreal op 27 februari online en kunnen we vervolgens iedere week een nieuwe aflevering van seizoen 3 verwachten. Op seriegebied kunnen we daarnaast ook onder meer Bull (1 seizoen op 9 februari) en The Tunnel (seizoen 3 op 16 februari) verwachten.

Ook wat betreft films verschijnen in februari een aantal interesse titels op Videoland. Op 3 februari komt I am Wrath online, op 6 februari Acts of Vengeance, op 9 februari Before I Go To Sleep en op 20 februari Weg van jou. Andere titels zijn onder meer American Beauty (18 februari) en Godfather 1, 2 en 3 (26 februari). Voor kinderen plaatst de streamingdienst onder meer Pokémon: Indigo League seizoen 2 online.