Laatste Nieuws

Nieuwe koppels Nieuwe Buren S04 bekend

Nieuwe Buren seizoen 4

Videoland heeft de nieuwe koppels van Nieuwe Buren seizoen 4 bekend gemaakt. We wisten al dat Benja Bruijning en Anna Drijver waren al bekend als een nieuw koppel in Nieuwe Buren, maar nu is ook duidelijk geworden dat Kay Greidanus en Sarah Chronis een nieuw koppel vormen. Zij spelen Kik en Sophie.

Nieuwe koppels Nieuwe Buren

Kay Greidanus en Sarah Chronis spelen Kik en Sophie in Videoland. Het gaat om een pasgetrouwd stel dat komt wonen in het oude huis van Milo en Anouk. Sophie heeft in aanloop naar haar aanstaande moederschap besloten dat ze thuis wil zitten, maar al snel blijkt dat niets voor haar te zijn.

Daarnaast zijn ook Olivier (Benja Bruijning) en Victoria (Anna Drijver) nieuw in Nieuwe Buren seizoen 4. Het zijn echte levensgenieten en tegelijkertijd volledige tegenpolen. De twee kennen elkaar al super lang. Olivier is opgegroeid in een weeshuis en toentertijd kende hij Victoria al. Olivier is erg gesloten, terwijl Victoria juist erg open is.

Nieuwe Buren seizoen 4 op Videoland

Het vierde seizoen van Nieuwe Buren wordt inmiddels opgenomen. Het is de bedoeling dat seizoen 4 in 2019 wordt toegevoegd aan het aanbod van Videoland. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.