Laatste Nieuws

Nieuwe Buren seizoen 4 besteld

Nieuwe Buren seizoen 4

Goed nieuws voor de liefhebbers van Nieuwe Buren. Terwijl het derde seizoen sinds kort te zien is op Videoland, is er alweer een vierde seizoen besteld. Dat is bekend geworden in een aflevering van RTL Late Night.

Nieuwe Buren S04 besteld

Het verhaal van Nieuwe Buren is nog niet klaar. Tijdens een aflevering van RTL Late Night werd bekendgemaakt dat er een vierde seizoen is besteld. Anna Drijver en Benja Bruijning krijgen een hoofdrol in dat nieuwe seizoen. Veel mochten ze nog niet naar buiten brengen over wat we kunnen verwachten van seizoen 4, maar wel lieten ze alvast weten dat ze in de huid kruipen van respectievelijk Victoria en Olivier. Het gaat om twee levensgenieters die elkaar als sinds hun tienerjaren kennen. Seizoen 4 speelt zich zowel in Almere af als in het buitenland.

Nieuwe Buren seizoen 4 op Videoland

Het derde seizoen van Nieuwe Buren is sinds kort bij Videoland te bekijken en dit voorjaar wordt zelfs al begonnen met de opnames van seizoen 4. Naar verwachting kunnen we dat vierde seizoen vervolgens in 2019 op de Nederlandse streamingdienst verwachten.