Laatste Nieuws

Mocro Maffia krijgt seizoen 2 bij Videoland

Mocro Maffia Videoland

Mocro Maffia krijgt een tweede seizoen. De serie is erg populair en won op maandagavond zelfs de Hashtag Award voor Beste Video On Demand. Tijdens de uitreiking verklapte Achmed Akkabi dat er een vervolg komt.

Mocro Maffia

Mocro Maffia krijgt een vervolg. In de serie draait het om de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Waar ze vroeger nog samenwerkten en de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk maakten, staan ze nu lijnrecht tegenover elkaar. Iedereen die ze in de weg komt te staan, moet worden opgeruimd. Daarbij vallen zelfs onschuldige slachtoffers.

Mocro Maffia krijgt seizoen 2 bij Videoland

Achmed Akkabi heeft bekendgemaakt dat het verhaal van Mocro Maffia nog niet klaar is. “We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie. Ik ben er ongelooflijk trots op dat we nu al een prijs in ontvangst mogen nemen en dat we een tweede seizoen mogen maken!”, maakte hij bekend tijdens de uitreiking. Het eerste seizoen van Mocro Maffia verscheen in oktober op Videoland. Wanneer het tweede seizoen wordt toegevoegd, is nog niet bekend.