Laatste Nieuws

Michella Rijdt Door op Videoland als De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

Michelle Rijdt Door De Slechtste Chauffeur van Nederland Videoland

De Slechtste Chauffeur van Nederlands VIPS is gewonnen door Michella Kox. Deze twijfelachtige titel leverde haar twintig rijlessen op en hiervan wordt een follow-up gemaakt. Op Videoland is dan ook de serie Michella Rijdt Door te zien.

Hyperventilerend de snelweg op

Michella Kox was in De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS vanaf de eerste aflevering een probleemgeval. Ze durft geen moment gas te geven, laat staan de snelweg op te gaan. Voor ze het zelf door had schoot ze al in de paniek en zat gillend achter het stuur. In de finale werd het nog spannend, want ook Gerda Havertong maakte er een potje van. Haar probleem was vooral dat ze de schuld van iedere fout bij een ander neerlegde. Uiteindelijk waren de problemen van Michella echter toch groter.

Michella Rijdt Door op Videoland

Als ‘winnaar’ van De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS kreeg Michella twintig gratis rijlessen van Patricia Nijman. Deze rijschoolhoudster is samen met de broers Tim en Tom Coronel ook de jury van De Slechtste Chauffeur. Het is dan ook aan haar om de rijangst bij Michella weg te nemen. Als follow-up van het seizoen is dan ook de serie Michella Rijdt Door gemaakt. Hierin kunnen we zien of de rijlessen enig effect hebben en Michella Kox straks zonder paniekaanval de snelweg op kan. Vier weken lang zijn de episodes van Michella Rijdt Door te zien.

Bekijk hoe Michella volledig in paniek raakt tijdens De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS