Laatste Nieuws

Meisje van Plezier seizoen 1 nu te zien op Videoland

Meisje van Plezier Videoland

Het eerste seizoen van Meisje van Plezier is nu in zijn geheel te zien op Videoland. De eerste aflevering van de dramaserie met Angela Schijf in de hoofdrol is zondagavond te zien op RTL4, maar alle afleveringen zijn nu al te zien op de streamingdienst.

Schijf is Nadia in Meisje van Plezier

Schijf speelt in Meisje van Plezier Nadia, een huisvrouw die na het vreemdgaan van haar man alles omgooit. Nadia hervindt haar onafhankelijkheid en begint als escortgirl. Daardoor komt de krachtige vrouw naar boven die verborgen is gebleven in de tijd dat haar gezin op de eerste plaats stond.

Wanneer haar leven op instorten staat doordat haar man Remco vreemd gaat met haar halfzus, bloeit ze juist op tot iets mooi. Het eerste seizoen van Meisje van Plezier bestaat uit acht afleveringen van ieder 45 minuten. Andere rollen zijn er voor Peter Paul Muller, Roeland Fernhout, Britte Lagcher, David Rebergen, Iris van der Made en Geert de Jong.

Lief, zorgzaam, stout en gevaarlijk

Voor Schijf was het één van de mooiste rollen die ze heeft gespeeld, zo vertelde ze aan RTL over Meisje van Plezier. “Ik vond de rol van Nadine geweldig te mogen spelen. Nadine is lief en zorgzaam en stout en gevaarlijk, alles in één. Mij kun je niet gelukkiger maken.” Meisje van Plezier is vanaf nu in zijn geheel te zien op Videoland.

Bekijk de trailer van Meisje van Plezier