Laatste Nieuws

Komt Mocro Maffia seizoen 2 op Videoland?

Mocro Maffia Videoland

Komt Mocro Maffia seizoen 2 op Videoland? Het eerste seizoen van de Videoland-serie is uitgegroeid tot een groot succes en fans vragen zich dan ook massaal af of er ook een tweede seizoen komt van de serie waarin we een kijkje krijgen in een oorlog tussen twee rivaliserende drugsbenden

Mocro Maffia


In Mocro Maffia wordt direct benadrukt dat het gaat om een fictieve misdaadserie die geen relatie heeft tot werkelijke gebeurtenissen. De serie vertelt het verhaal van de drie beste vrienden Romano, Potlood en de Paus. De drie hebben samen de stap gemaakt van kleine criminaliteit naar het grotere werk.

Toen de groep echter steeds serieuzer werd en ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen hadden, ging het gauw bergafwaarts voor de drie. Jaloezie zorgt ervoor dat de vriendengroep uit elkaar valt. Als de eerste plotselinge doden vallen, dan breekt de oorlog uit waarbij ook veel onschuldige slachtoffers vallen.

Komt Mocro Maffia seizoen 2 op Videoland?

Komt Mocro Maffia seizoen 2 op Videoland? Het eerste seizoen telde acht afleveringen en groeide binnen no time uit tot een groot succes bij Videoland. Giancarlo Sánchez, één van de makers van de serie, ging onlangs dan ook op bezoek bij de CONVO Talkshow om het één en ander toe te lichten over een mogelijk tweede seizoen. “We gaan pas dingen beslissen als het goed bekeken wordt”, zo gaf hij toe.

Nu dat het geval is, lijken we al een klein beetje rekening te kunnen houden met een tweede seizoen van Mocro Maffia. Zo verklapte Sánchez al dat er stiekem al een beetje nagedacht wordt over wat er met seizoen 2 gedaan gaat worden. Gezien seizoen 1 ons ook met veel vragen achterliet, lijkt een tweede seizoen onvermijdelijk. Wanneer een eventueel tweede seizoen verschijnt, is nog niet duidelijk.