Laatste Nieuws

Komt er een Judas seizoen 2 op Videoland?

Judas videoland

Komt er een Judas seizoen 2 op Videoland? Het eerste seizoen van de serie over Willem Holleeder is sinds 6 januari te bekijken bij de streamingdienst en groeide uit tot een groot succes. Het succes was zelfs zo groot dat er een storing plaatsvond op de dag van de release van Judas vanwege capaciteitsproblemen.

Judas


Het verhaal van Judas als serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Astrid Holleeder. Astrid, één van de zussen van Willem, is naar eigen zeggen jarenlang geterroriseerd door zijn gedrag. Samen met haar zus Sonja heeft ze er na verschillende incidenten met Willem voor gekozen om tegen hem te getuigen. Een keuze die grote gevolgen heeft voor haar en iedereen die dichtbij haar staat.

Komt er een Judas seizoen 2 op Videoland?

Nu Judas zo goed is ontvangen, is het de grote vraag of we ook een tweede seizoen kunnen verwachten. Op korte termijn lijken we echter geen vervolg te hoeven verwachten van Judas. De zes afleveringen samen zijn tenslotte echt als miniserie bedoeld en niets wijst erop dat er nagedacht wordt over een vervolg. Zolang de rechtszaak echter nog loopt en het verhaal nog niet ten einde is, behoort een vervolg echter altijd tot de mogelijkheden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer er meer bekend is over Judas seizoen 2? Meld je dan via onderstaand formulier aan voor onze nieuwsbrief.