Laatste Nieuws

John van den Heuvel maakt misdaaddocu’s voor Videoland

John van den Heuvel Videoland

John van den Heuvel gaat voor Videoland een aantal misdaad documentaires maken. Vrijdag is daarvan de eerste verschenen onder de titel Motorbendes Onder Vuur. Eind oktober komt een volgende documentaire over de ontvoering en moord op Gerrit Jan Heijn.

No Surrender en Klaas Otto

In Motorbendes Onder Vuur laat Van den Heuvel zien dat er steeds gerichter wordt gekeken naar motorclubs, waarbij er wordt ingezoomd op No Surrender en oprichter Klaas Otto. Daarbij praat hij met onderzoeksleider van politie, het Openbaar Ministerie en een voormalig lid van de motorclub die laat weten hoe het er echt aan toe gaat binnen No Surrender. In RTL Late Night kwam de documentaire al ter sprake en daarnaast is er een trailer verschenen over Motorbendes Onder Vuur.

John van den Heuvel bij RTL Late Night over No Surrender

Trailer Motorbendes Onder Vuur

Ontvoering en moord op Gerrit Jan Heijn

Eind oktober wordt de volgende misdaaddocu van Van den Heuvel op Videoland verwacht. Dan gaat het over de ontvoering en moord op Gerrit Jan Heijn. De misdaadjournalist laat weten dat er nieuw licht op de geruchtmakende zaak zal zijn. Deskundigen en oud-rechercheurs praten over de zaak en hoe dader Ferdi E uiteindelijk in de val is gelokt. Daarbij zal voor het eerst gebruik worden gemaakt van de verhoren, waardoor we Ferdi E. zullen horen over zijn plannen.