Laatste Nieuws

Goed en slecht nieuws over Grey’s Anatomy

Grey's Anatomy Videoland

Videoland is naar buiten gekomen met goed en slecht nieuws voor fans van Grey’s Anatomy. Het slechte nieuws is dat de serie van de streamingdienst is gehaald. Het goede nieuws is dat de serie binnenkort weer terugkeert bij Videoland mét een extra seizoen. Maar nu moeten we het eerst een half jaar doen zonder nieuwe afleveringen van de ziekenhuisserie.

Grey’s Anatomy verwijderd van Videoland

Grey’s Anatomy is verwijderd van Videoland. De streamingdienst kondigde recent al aan dat de ziekenhuisserie weer zou verdwijnen. Op 30 juni was het dan zover en werden alle dertien seizoenen van de populaire serie van Videoland verwijderd. Slecht nieuws dan ook voor de fans die maar al te graag kijken naar de serie, maar gelukkig is Videoland ook direct met goed nieuws gekomen.

Grey’s Anatomy keert terug op Videoland

Grey’s Anatomy keert namelijk terug op Videoland. Om fans gerust te stellen op social media maakte de streamingdienst al gauw duidelijk dat we binnenkort weer aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen. De serie keert in januari 2019 terug bij Videoland en krijgt dan ook direct een nieuw seizoen erbij. Ook seizoen veertien behoort vanaf dan tot het aanbod van Videoland. Een datum daarvoor is echter nog niet bekendgemaakt. Het is overigens niet de eerste keer dat Grey’s Anatomy van Videoland is verdwenen om later weer terug te komen.