Laatste Nieuws

Deze films en series komen in maart naar Videoland

Nieuwe Buren seizoen 4

Videoland plaatst in maart weer een aantal nieuwe films en series toe aan zijn aanbod. Zeker nu het hartstikke koud is, heeft de streamingdienst hard zijn best gedaan om een aantal titels toe te voegen die ideaal te gebruiken zijn voor bingewatchen. Zo verschijnen deze maand onder meer een nieuw seizoen van Nieuwe Buren en het eerste seizoen van Future Man.

Nieuwe series en films op Videoland

Maart staat garant voor veel nieuwe series en seizoenen. Om te beginnen verschijnt de eerste van de maand het eerste seizoen van Future Man, een dag later gevolgd door seizoen 3 van Nieuwe Buren. Op 5 maart verschijnt The Catch seizoen 1 en 2 en op 9 maart is het de beurt aan Continuum. Andere titels die in maart verschijnen zijn onder meer Wolf Creek seizoen 2 (17 maart), Benched seizoen 1 (19 maart) en Bull seizoen 1 (23 maart).

Ook aan de filmliefhebbers is zeker gedacht. Zo trapt Videoland de nieuwe maand af met Saving Private Ryan, maar verschijnen ook films als Ruth & Alex (4 maart), Once Upon a Time in the West (10 maart). Jack Ryan: Shadow Recruit (18 maart), Jack Reacher (24 maart) en No Strings Attached (25 maart). Voor kinderen verschijnt onder meer de film Pokémon: Op eigen kracht en het negentiende seizoen van Bob de Bouwer.