Laatste Nieuws

Famke Louise krijgt eigen documentaire op Videoland

Famke Louise Videoland

Famke Louise krijgt haar eigen documentaireserie op Videoland. De artiest is in korte tijd zeer bekend geworden en met een documentaireserie geeft Videoland binnenkort een kijkje in haar leven. Daarin krijgen we onder meer te zien hoe ze omgaat met haar bekendheid, maar ook met haar haters.

Famke Louise

Famke Louise krijgt haar eigen documentaire op Videoland. De documentaire geeft een kijkje in haar leven en toont een andere kant van haar dan die we normaal zien. We zien onder meer wat de invloed van haar carrière is op een negentienjarig meisje. Elza Jo Tratlehner had de eer om Famke Louise te volgen en de documentaire te maken. “Ik vond het heel inspirerend om Famke zo dicht op de huid te volgen”, gaf Tratlehner al aan. “Ik denk dat mensen na het zien van de docuserie anders tegen Famke aankijken. Haar persoonlijke leven is namelijk minstens zo heftig als haar leven als artiest, ik denk dat mensen zich dat niet beseffen.”

Documentaire Famke Louise

De documentaire over Famke Louise is vierdelig en is vanaf 4 november te zien bij Videoland. Heel makkelijk vond de artiest, YouTube-ster en het model het niet om de documentaire op te nemen. “Ik vond het best confronterend om alles terug te zien, maar ik geniet van elke seconde van mijn leven op dit moment. Er zijn goede en slechte momenten, maar ik blijf hard werken. Elza Jo heeft er een hele mooie en persoonlijke documentaire van gemaakt.”