Laatste Nieuws

Eerste beelden documentaire Famke Louise verschenen

Famke Louise Videoland

Op Videoland kunnen we binnenkort aan de slag met een documentaire over Famke Louise. De artiest kent tot op heden een bewogen leven en in haar documentaire wil ze graag een eerlijk kijk geven in wat zij allemaal meemaakt. De eerste beelden van haar documentaire zijn inmiddels verschenen en die zijn al vrij heftig.

Documentaire Famke Louise


Videoland heeft besloten een documentaire te maken over Famke Louise. de docu over de negentienjarige rapper wordt vierdelig en is vanaf 4 november te bekijken bij de streamingdienst. In de serie krijgen we een kijkje in het leven van Famke en gaan we zien dat ze verschillende kanten heeft. Alhoewel ze op het podium uitgroeit tot een ware ster, blijkt ze daarbuiten ook gewoon een verlegen en stil meisje te zijn.

In de trailer die nu verschenen is over haar documentaire, horen we allereerst een aantal haatcomments voorbij komen. Ook vertelt JayJay Boske, één van de managers van Famke Louise, over andere dingen die ze zoal meemaakt. Zo krijgt ze naast bier ook regelmatig telefoons naar haar hoofd tijdens optredens. De trailer eindigt met beelden waarin we de artiest in tranen zien. Hieronder kun je de trailer alvast bekijken. Vanaf 4 november is de documentaire te bekijken bij Videoland.