Acteurs op Videoland Laatste Nieuws

Driemaal… Georgina Verbaan op Videoland

Georgina Verbaan Videoland

Georgina Verbaan Videoland

Georgina Verbaan zit al ruim twintig jaar in het vak. De 37-jarige actrice had in 1996 haar eerste rolletje te pakken. Alhoewel dat toentertijd op zeventienjarige leeftijd nog niet groots was, duurde het niet lang voordat de actrice daarna een bekend gezicht werd op de Nederlandse televisie en dat had vooral veel te maken met haar rol als Hedwig Harmsen in Goede Tijden, Slechte Tijden.Het aanbod van Videoland telt inmiddels al zo’n 2.000 films en series. Dat maakt het niet altijd even makkelijk om te bepalen welke titel jij nou echt eens een keer wilt zien. Soms ben je wel uren bezig met het zoeken naar de ideale titel. Streamingaanbod helpt je graag om de keuze wat eenvoudiger te maken. Iedere week lichten we één Nederlandse acteur of actrice uit. We zetten dan drie films of series op een rijtje om je op weg te helpen!

Georgina Verbaan op Videoland

Georgina Verbaan kwam in 1997 in Goede Tijden, Slechte Tijden terecht en kreeg een vaste rol in de soapserie. Daarna was het constant raak voor deze jongedame. Ze verscheen in Kees & Co, had een rol in Dok 12, speelde Janet in Costa!, kroop in de huid van Tilly voor Van God Los en speelde Stella in Verliefd op Ibiza.

Daarmee was het echter nog lang niet klaar voor Verbaan. Het is slechts een kleine greep uit de gehele CV van deze jongedame. En ook anno 2016 is ze nog steeds als actrice bezig. Zo speelt ze Mara in Hartenstrijd en Simone in La Famiglia. Ook is Verbaan regelmatig te bewonderen op het toneel. Het aanbod van Videoland telt op het moment van schrijven liefst zeven titels met Georgina Verbaan. Wij hebben er drie op een rijtje gezet.

  1. Costa!

Georgina Verbaan was in het verleden wekelijks te zien in de serie Costa! en later verscheen ze ook in de gelijknamige film. Voor de film speelde ze niemand minder dan Janet. Janet is een echt buitenbeentje en voor haar vindt er een uniek moment plaats. Voor het eerst gaat ze zonder haar ouders op vakantie. Daar komt ze in een nachtclub terecht waar een danseres geblesseerd raakt. Janet besluit haar plek in te nemen voor de MTV danswedstrijd. Daar krijgt ze echter gevoelens voor Rens, maar is dat wederzijds?

  1. Hartenstraat

Hartenstraat verscheen in 2014 in de bioscoop en ook daarin heeft Georgina Verbaan een rol gekregen, die van Mara. De film vertelt het verhaal van een groepje individuen dat allen op zoek is naar liefde. Er is er echter één die niet op zoek is naar een nieuwe liefde en dat is Daan. Alles lijkt voor hem uitstekend te draaien. Totdat een dame intrekt in de winkel naast hem. Katja blijkt wel een oogje te hebben op Daan, maar is dat wederzijds?

  1. Gangsterboys

Georginio Verbaan zien we ook terug in Gangsterboys. In de film, waarin ook Yes-R een belangrijke rol speelt, kijken we naar Mahmut en Apo. Het duo wil deelnemen aan een grote rapbattle, maar als ze daar gel voor proberen te verdienen, lopen ze tegen de lamp. Ze zijn betrokken bij een cocaïnedeal en kunnen de gevangenis alleen ontlopen als ze gaan infiltreren in een Turkse bende. Ze kiezen voor dat laatste en dat levert spannende momenten op.