Laatste Nieuws

Dit verschijnt in juli op Videoland

Dave Roelvink Dien Videoland

In juli kunnen we weer heel wat nieuwe titels verwachten op Videoland. De streamingdienst heeft in aanloop naar de nieuwe maand alvast een overzicht geplaatst met films en series die we binnenkort kunnen bekijken. Onder meer Dave & Dien op Ibiza, Dokter Tinus en Danni Lowinski staan op het programma.

Nieuwe titels Videoland
Videoland is druk bezig om zijn aanbod uit te breiden en ook in juli betekent dat weer een ruim aanbod aan nieuwe films en series. Zo kunnen we op 2 juli beginnen met drie seizoenen van Blackish, komt een dag later de eerste aflevering van Dave & Dien op Ibiza en volgen ook onder meer Dokter Tinus (6 juli), Law & Order True Crime (13 juli) en Danni Lowinski (20 juli) bij Videoland.

Ook wat betreft films heeft Videoland een flink aanbod verzameld. Zo verschijnen gedurende maand vier films van Mission: Impossible en worden ook Deception (1 juli), Black Water (7 juli), Winchester (8 juli) en The Edge of Love (9 juli) toegevoegd. Ook kunnen we rekenen op zowel Meet the Parents als Meet the Fockers. Tevens heeft Videoland aan de kleintjes gedacht met Sprookjesboom: De Film, TiTaTovenaar, Beyblade Burst en Kleine Nicolaas op Vakantie. Daarnaast worden er ook nog wat documentaires en cabaret verwacht. Van dat laatste onder meer Wie Bang Is Krijgt Ook Klappen van Marc de Hond op 24 juli.