Laatste Nieuws

Deze titels verschijnen in november op Videoland

Soof de Serie Een Nieuw Begin Videoland

Videoland heeft bekendgemaakt welke nieuwe titels we in november bij de streamingdienst kunnen verwachten. Het aanbod gaat komende maand onder meer voorzien worden van nieuwe afleveringen van Soof, De Nieuwe Garde en The Good Doctor. Ook wordt Oscar-winnaar Girl with the Dragon Tattoo toegevoegd.

Nieuwe titels

Videoland begint de maand november gelijk goed met het toevoegen van vier films van Sharknado, Deep Impact, The General’s Daughter en The Running Man. Later in de maand worden ook The Shawshank Redemption (15 november) en The Girl with the Dragon tattoo (30 november) toegevoegd. Ook qua series kunnen we het één en ander verwachten. Zo verschijnen op 5 november drie seizoenen van Criminal Minds en wordt er op 11 november gestart met de wekelijkse afleveringen van seizoen 2 van The Good Doctor. Vanaf 29 november gaat ook Soof: De Serie seizoen 2 van start.

Daarnaast kunnen we ook de nodige documentaires verwachten. Op 4 november verschijnt de documentaire over Famke Louise. Ook beginnen in november nieuwe seizoenen van The Perfecte Plaatje, Help Mijn Man is Klusser en Boxing Stars. Afleveringen daarvan zijn uiteraard te bekijken via Videoland.