Laatste Nieuws

Deze titels verschijnen in augustus op Videoland

Bankier van het Verzet Videoland

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent ook dat Videoland weer voorzien gaat worden van de nodige nieuwe titels. Om alvast in de stemming te komen, heeft Videoland alvast aangekondigd welke titels we in de maand augustus bij de streamingdienst kunnen verwachten. Daartoe behoort onder meer Bankier van het Verzet, een film met Barry Atsma in de hoofdrol.

Nieuwe films en series

Augustus staat garant voor een aantal leuke nieuwe series in het aanbod van Videoland. Om te beginnen worden tien seizoenen van Flikken Gent (20 augustus) toegevoegd. Daarnaast verschijnt T@gged seizoen 3 (5 augustus), Verliefd op Ibiza seizoen 1 (3 augustus), Unreal seizoen 4 (13 augustus) en Once Upon A Time seizoen 1 tot en met 7 (6 augustus). Ook is in augustus tijd voor vijf seizoenen van The Wire (4 augustus).

Het aanbod gaat ook gevuld worden met nieuwe films als Cast Away (2 augustus), Little Fockers (7 augustus), Bankier van het Verzet (8 augustus), The Italian Job (11 augustus) en Shooter (18 augustus). Voor kinderen verschijnt onder meer een seizoen van The Power Puff Girls (3 augustus).