Laatste Nieuws

Deze films en series komen in december naar Videoland

In december kunnen we de nodige nieuwe titels verwachten op Videoland en dat zijn zeker deze maand niet zomaar titels. Zo worden in december onder meer meerdere delen van The Hobbit, The Magnificent Seven en Transformers toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Nieuwe titels

Videoland heeft in december wat cadeautjes klaarstaan. Om te beginnen kunnen we de nodige nieuwe serie verwachten. Zo wordt Code Black op 3 december toegevoegd aan het aanbod en is het op 8 december de beurt aan Top of the Lake. Ook verschijnen onder meer This Close (10 december), Modus (20 december) en A Million Little Things (26 december).

Op het gebied van films pakt Videoland helemaal uit. Zo verschijnen op 8 december liefst drie delen van The Hobbit, is het op 9 december raak met drie films van Transformers en verschijnt op 29 december The Magnificent Seven. Ook worden onder meer Hugo (11 december) en Bad Moms (23 december) toegevoegd. Voor kinderen komen drie films van Shrek (22 december) en de film How to Train your Dragon (25 december). Tot slot staat op 24 december de Kerstspecial van All You Need is Love klaar op Videoland.