Laatste Nieuws

Dexter komt in oktober naar Videoland

Dexter Videoland

De topserie Dexter komt naar Videoland. Vanaf vrijdag 27 oktober zullen alle acht de seizoenen over de seriemoordenaar op de streamingdienst verschijnen. Daarin volgen we de avonturen van Dexter Morgan en het team van de Miami Metro Police.

Dexter geboren in bloed

Dexter Morgan heeft als klein kind een trauma opgelopen, want hij heeft op zijn derde gezien hoe zijn moeder door drugscriminelen werd vermoord. Een agent vindt hem naast zijn moeder, zittend in een grote plas bloed. Vanaf dat moment is Dexter getekend voor het leven en wordt hij al snel een moordenaar. Door de ‘code’ van zijn pleegvader en tevens agent weet hij het wel te kanaliseren. Dexter vermoordt namelijk alleen mensen ‘die het verdienen’, in de meeste gevallen moordenaars.

Dexter op Videoland

Behalve dat hij afrekent met de slechteriken is Dexter bloedanalist bij Miami Metro Police, waar hij samenwerkt met onder meer zijn pleegzus Debra Morgan. Sociale vaardigheden heeft Dexter amper, toch probeert hij hier gaandeweg de seizoenen aan te werken. Het zorgt dan ook voor steeds meer verwevingen tussen zijn moordpraktijken in de nacht en zijn ‘normale’ leven overdag. En het is acht seizoenen lang wachten tot het een keer mis gaat. Maar voor het zover komt moet Dexter eerst afrekenen met een flink stel (serie)moordenaars. Alle acht de seizoenen van Dexter zijn vanaf 27 oktober op Videoland te zien.