Laatste Nieuws

De Emmy Awards genomineerden van Videoland

The Handmaid's Tale Videoland

Afgelopen week zijn de geonimeerden van de Emmy Awards weer bekend gemaakt. Ook een paar series die bij Videoland te bekijken zijn, maken kans op zo’n felbegeerde prijs. Net als vorig jaar deed The Handmaid’s Tale het weer goed bij de nominaties. Ook een hoofdrolspeelster uit Law & Order, True Crime: The Menendez Murders doet een gooi naar een prijs.

The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale staat er wederom goed voor bij de Emmy Awards. De serie is genomineerd in de categorie Beste Dramaserie en neemt het daarin op tegen Game of Thrones, Stranger Things, The Americans, This Is Us en Westworld. Ook in de categorie beste vrouwelijke hoofdrol in een dramaserie vinden we The Handmaid’s Tale terug. Het is namelijk Elisabeth Moss die daar is genomineerd.

Zij neemt het op tegen Evan Rachel Wood (Westworld), Keri Russell (The Americans), Sandra Oh (Killing Eve), Tatiana Maslany (Orphan Black) en Claire Foy (The Crown). Last but not least is er ook nog een nominatie voor Edie Falco voor beste vrouwelijke hoofdrol in een miniserie of film. Zij speelt in Law & Order, True Crime: The Menendez Murders en neemt het op tegen onder meer Jessica Biel uit The Sinner.