Laatste Nieuws

De 12 van Oldenheim in 2019 terug voor seizoen 2

De 12 van Oldenheim Videoland

RTL 4 heeft laten weten dat de serie ‘de 12 van Oldenheim’ wordt verlengd en binnenkort terugkeert voor een tweede seizoen bij Videoland. Het tweede seizoen van de serie zal los staan van het eerste. Wat betekent dat we kunnen genieten van een compleet nieuwe verhaallijn. Gemiddeld keken ruim 1,1 miljoen mensen per aflevering naar het eerste seizoen van De 12 van Oldenheim.

Oldenheim

Het verhaal speelt zich af in Oldenheim. Peggy Jonkers keert na een lange afwezigheid terug naar het dorp waar zij geboren is. Voor haar werk als journaliste is ze in Irak geweest. Als ze na zoveel jaar eindelijk terugkeert in het dorp waar het voor haar allemaal begon, staat ze voor een plotselinge verrassing. Ze wordt daar niet ontvangen zoals ze gehoopt had. Steeds meer mensen beginnen op mysterieuze wijze te verdwijnen. Wie is nog te vertrouwen als het wantrouwen groeit?

De 12 van Oldenheim krijgt seizoen 2

Hoe de rolverdeling er precies uit gaat zien, dat is nog even afwachten. Ondanks dat de inhoud niet aansluit bij het eerste seizoen, zal het wel herkenbaar zijn. “De afzonderlijke seizoenen vormen samen wel een geheel in sfeer, toon, spanning, thematiek en visuele stijl”, laat een woordvoerder van RTL 4 weten. In 2019 zal seizoen 2 van De 12 van Oldenheim te zien zijn bij zowel Videoland als RTL4.