Laatste Nieuws

Dave Roelvink krijgt realityshow met oma Dien

Dave Roelvink Dien Videoland

Dave Roelvink keert binnenkort terug op Videoland met een eigen realityshow. Ditmaal heeft de DJ ervoor gekozen om met zijn oma op stap te gaan. In Dave en Dien op Ibiza volgen we de vakantie van de oudste zoon van Dries Roelvink samen met de 89-jarige oma Dien.

Dave en Dien op vakantie

Ibiza is natuurlijk niet nieuw voor Dave Roelvink, alleen nu zet hij wel een heel unieke stap. Voor een nieuw realityprogramma gaat Dave samen met zijn 89-jarige oma Dien op vakantie naar Ibiza. Ze hebben als plan om niet alleen lekker te ontspannen, maar ook op avontuur te gaan. In de serie zullen Dave en zijn oma Dien nog meer naar elkaar toegroeien. Vroeger was het overigens oma Dien die haar kleinzoon altijd meenam op vakantie, nu zijn de rollen omgedraaid.

Ibiza is de bestemming. “Helemaal een verrassing natuurlijk. Ik denk: dat is niet waar. Helemaal naar Ibiza. Geweldig vind ik dat natuurlijk”, reageerde oma Dien al bij RTL Boulevard. Voor het avontuur heeft Dave alvast een scootmobiel afgehuurd. Dien kijkt onder meer uit naar de hippiemarkt en de bloemencorso. Dave en Dien op Ibiza is vanaf 3 juli te bekijken op Videoland.