Laatste Nieuws

Cliffhanger GTST pas later te zien op Videoland

GTST cliffhanger Videoland

Slecht nieuws voor de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden die al reikhalzend uitkijken naar de zomercliffhanger van dit jaar. De Volkskrant weet op woensdagochtend te melden dat er een nieuwe cliffhanger opgenomen moet worden, waardoor de aflevering niet op de geplande datum al vooruit te kijken is bij Videoland.

Cliffhanger GTST

De cliffhanger van GTST is al even terug opgenomen en was klaar om uitgebracht te worden. De makers hebben nu echter besloten toch een nieuwe cliffhanger op te willen nemen. De aflevering die al was opgenomen zou te veel pijnlijke parallellen hebben met een incident dat onlangs in het echte leven heeft plaatsgevonden.

Om welke gebeurtenis dit gaat, is niet bekendgemaakt. Toch denkt Het Parool wel te weten waar het om gaat. De krant schrijft dat het zou gaan om het ongeval op de Amsterdamse NDSM-werf waar op 27 mei een 32-jarige man uit een hijskraan is gevallen. Foto’s van de set van GTST zouden aantonen dat ook GTST juist bij die hijskraan op de NDSM-werf opgenomen heeft.

Cliffhanger GTST pas later te zien op Videoland

Doordat de makers er nu voor gekozen hebben om een nieuwe cliffhanger op te nemen, betekent dat wel dat de aflevering niet op tijd klaar is om vooruit te bekijken bij Videoland. Fans zullen dan ook wat langer geduld moeten hebben totdat ze weten hoe het seizoen afloopt. De cliffhanger wordt op 6 juli uitgezonden op tv.