Laatste Nieuws

Centraal Medisch Centrum seizoen 2 nu te bekijken via Videoland

Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum seizoen 2 is vanaf vandaag te bekijken via Videoland. Waar vorig seizoen nog iedere week een nieuwe aflevering werd toegevoegd aan de streamingdienst, kunnen we nu in één keer aan de slag met het volledige tweede seizoen van de ziekenhuisserie. De uitzendingen op tv volgen pas in januari 2018.

Ziekenhuisserie

Centraal Medisch Centrum groeide vorig jaar uit tot een redelijk succes. In de serie kijken we mee naar een ziekenhuis dat sinds kort wordt geleid door directrice Cleo de Waard (Ricky Koole). Ze ontdekt al snel dat er het één en ander niet klopt in de boeken. In het tweede seizoen komen we erachter of Cleo de kant van de corrupte leiders kiest of dat ze de corruptie aankaart. Ook gaan we erachter komen of ze eindelijk eerlijk durft te zijn over haar verliefdheid.

Centraal Medisch Centrum seizoen 2

Het tweede seizoen van Centraal Medisch Centrum is op zondag 17 december in één keer toegevoegd aan het aanbod van Videoland. Alle tien de afleveringen van seizoen 2 zijn direct te bekijken bij de streamingdienst. Op RTL 4 duurt het nog even voordat de uitzendingen beginnen. De eerste aflevering van Centraal Medisch Centrum wordt op 21 januari om 22.00 uur uitgezonden op RTL 4. Daarvoor zijn Moordvrouw en Soof, een nieuw begin te zien.