Laatste Nieuws

Alles wat je moet weten over Nieuwe Buren seizoen 3

Nieuwe Buren seizoen 4

Nieuwe Buren werd eind vorig jaar voorzien van seizoen 2 en sindsdien moeten we het stellen zonder nieuwe afleveringen van de serie. Daar komt echter spoedig verandering in. Videoland heeft namelijk bekend gemaakt dat het derde seizoen van Nieuwe Buren op 2 maart op Videoland verschijnt en gaf alvast wat nieuwtjes prijs.

Nieuwe en oude personages

Nieuwe Buren seizoen 3 staat garant voor een aantal nieuwe personages. Natuurlijk zien we een aantal oude gezichten terug, maar daar komen nu dus een aantal nieuwelingen bij. Om te beginnen is de verleidelijke Fay (Abbey Hoes) nieuw. Datzelfde geldt voor haar ouders Milo (Tibor Luk√°cs) en Anouk (Fockeline Ouwekerk). Ook Luc (Tobias Kersloot), Raf (Tonko Bossen), Ian (Raymond Thiry) en Wilma (Beppie Melissen) zijn nieuw.

In het derde seizoen zien we hoe Eva (Bracha van Doesburgh) en Peter (Daan Schuurmans) hun leven weer oppakken. Ze hebben het idee dat hun leven nu echt compleet is nu kleine Roos bijna officieel geadopteerd is. Wat ze dan nog niet weten, is dat ze nieuwe buren krijgen die meer weten over de biologische ouders van Roos. Ook Fay, de zeventienjarige dochter van nieuwe buren Milo en Anouk, lijkt voor flink wat opschudding te zorgen.

Nieuwe Buren seizoen 3

Nieuwe Buren seizoen 3 is vanaf vrijdag 2 maart te bekijken via Videoland. In totaal verschijnen er tien nieuwe afleveringen van de serie. Later zal de serie ook weer uitgezonden worden op tv bij RTL.