Laatste Nieuws

6 Films voor Kerstmis op Videoland

A Princess for Christmas Videoland

De Kerstdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat we weer zonder schaamte aan de slag kunnen met de nodige kerstfilms. Gelukkig heeft Videoland de afgelopen tijd aardig geïnvesteerd in leuke films die je zoet kunnen houden tijdens de feestdagen. Wij hebben alvast een lijst opgesteld met de in onze ogen 6 kerstfilms die dit jaar zeker wat aandacht verdienen.

Back to Christmas

Ali staat er alleen voor tijdens de kerstdagen. Hoewel ze het jaar daarvoor nog plannen had gemaakt met haar geliefde om op oudejaarsavond te trouwen, liep de relatie toch stuk. Ze zou er alles aan doen om de relatie te willen herstellen.

Dan ontmoet ze Ginny, iemand die haar vertelt dat een tweede kans krijgen bestaat. De volgende ochtend wordt Ali wakker tijdens kerst vorig jaar en krijgt ze de kans om goed te maken wat vorig jaar fout is gegaan.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

A Princess for Christmas

Het leven van Jules Day staat sinds een jaar volledig op de kop. Ze kreeg plots de zorg voor haar neefje Milo en nichtje Maddie. Nu de drie een jaar later zijn, heeft Jules nog altijd niet alles op rolletjes lopen. Toch wil ze er alles aan doen om haar nichtje en neefje een geweldige kerst te bezorgen. De drie krijgen van een verloren familielid een reis naar Europa. Ze komen op een kasteel terecht, waar Jules de charmante Prins Ashton ontmoet. Voor even lijkt ze het helemaal goed voor elkaar te hebben, tot ze de verloofde van de prins tegen het lijf loopt…

Bekijk deze titel direct op Videoland.

When Santa Fell to Earth

Het duurt nog maar twee weken tot Kerstmis eindelijk begint. Desondanks zit het weer nog niet echt mee. De regen komt met bakken uit de hemel zetten en dus lukt het Ben niet zo goed om in de kerstsfeer te komen. Hij en zijn ouders zijn net verhuisd en daar heeft Ben ook de arrogante Charlotte leren kennen. Hij moet niets van haar hebben. Als tijdens een enorme storm Niklas Julebukk in een woonwagen in Bens straat belandt, komt niet alleen Ben, maar ook Charlotte daar heel snel achter.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Midden in de Winternacht

Als Max een week voor kerst een grote eland door het dak van de schuur ziet vallen, weet hij op dat moment nog niet wat hem te wachten staat. Moos, de eland, blijkt echter te kunnen praten en legt zijn verhaal uit aan Max. Tijdens een testvlucht is Moos de controle over de slee kwijtgeraakt en de Kerstman verloren. De eland zal nu als de wiedeweerga op zoek moeten naar de Kerstman om het kerstfeest niet in de soep te laten lopen.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Happy Christmas

Schrijfster Kelly en filmregisseur Jeff leiden een op het eerste oog rustig leventje in Chicago. De twee zijn de trotse ouders van een tweejarig zoontje. Alles ziet er goed uit voor het stel, totdat het jongere zusje van Jeff, Jenna, na een relatiebreuk intrekt bij ze. Jenna bouwt een woelige relatie op met een babysitter/drugsdealer en dat verandert een hoop voor Kelly. Zowel qua haar carrière als qua de relatie met Jeff.

Bekijk deze titel direct op Videoland.

Christmas Mix

Pepper is oorspronkelijk een radiomaker uit Los Angeles. Door zijn brutaliteit wordt hij naar een radiostation in Colorado gestuurd. Geheel tegen zijn zin in krijgt hij daar te horen dat hij samen moet werken met Sandra van de liefdesadviesshow. On-air hebben ze dan ook vaak ruzie, maar daarmee worden ze ook populair. Tot ze toch steeds meer naar elkaar toe beginnen te groeien.

Bekijk deze titel direct op Videoland.